Wil je ook met een gerust hart je hond even alleen in huis kunnen laten, als je even de deur uit moet of wilt? 


In deze gratis masterclass bespreek ik de tien veel gemaakte fouten bij het leren alleen zijn (want geen enkele hond kan dat 'zomaar'). En wat je er aan kunt doen als het nog niet zo lekker gaat. 

Een paar praktische dingen die handig zijn om te weten: 

  • De Masterclass duurt 1,5 uur en is de afsluiter van de gratis 5-daagse Magische Mat Challenge. Je kunt deze Masterclass echter óók volgen als je niet aan deze Challenge mee doet! 
  • Als je je al voor deze Challenge hebt ingeschreven, hoef je je NIET apart voor deze Masterclass in te schrijven.   
  • De Masterclass duurt 1,5 uur en wordt gegeven via Zoom op woensdag 1 maart om 19.00 uur
  • Je krijgt een opname per mail, voor het geval dat je niet kunt (maar het is absoluut de moeite waard om die avond nog te kijken!)

Je ontvangt per mail informatie die je kan helpen met het gedrag van je hond. Je kunt je op elk gewenst moment uitschrijven. Omdat deze Challenge gesponsord wordt door Bellobox, ga je door inschrijving akkoord met het ontvang van mails van Bellobox. Ook hiervoor kun je je op elk gewenst moment uitschrijven.

Waarom kan ik jou iets leren?  


Ik help al meer dan 7 jaar eigenaren van honden met problemen via online begeleiding in diverse vormen. Ik merkte al vóór corona dat ik op deze manier veel intensiever contact kan hebben dan de 'ouderwetse' manier die ik zo'n 15 jaar hanteerde. 

Inmiddels help ik elke dag zo'n 14-duizend leden van mijn gratis Doet ie anders Nooit! Club, ik schreef 2 boeken over probleemgedrag bij honden en ben ik één van de oprichters en hoofddocenten van Annorlunda Kynologisch Kenniscentrum. Hier worden moderne hondenschool-instructeurs en gedragstherapeuten opgeleid, erkend door de Raad van Beheer en de NVGH.

Zelf had ik een hond die het in zijn laatste jaren lastig vond om alleen te zijn, heb ik diverse pups geleerd om alleen te zijn en hebben we vaak ook minimaal één herplaatser met probleemgedrag. Ik weet dus ook uit de praktijk waar ik het over heb. 

Wat zeggen eerdere deelnemers over deze masterclass?

Nynke Van der Heijden

Helder! Mooi uitgelegd, de filmpjes waren een goede aanvulling én een mooie actie aan het eind.

Marlouke Mars

Heel erg leerzaam. Goed dat op deze manier mensen bewust gemaakt worden van schadelijke leer methoden die voor sommigen heel normaal lijken. Naar aanleiding van de masterclass heb ik besloten de training 'zonder jou' bij Monique te gaan volgen.

Corrie Verhoek

Heel informatief. Duidelijk en helder de punten benoemd. Herkenbaar. Gelukkig niet de "standaard" oplossingen. 

Marlies Verheesen

Duidelijk en informatief, heeft meer inzicht gegeven in gedrag van mijn teckeltje en ga ermee aan de slag

Kim Van den Bemt

Interessant en duidelijk. Ik snap waar ik zaken fout aangepakt heb

Kelly van Zanten

Er ging een wereld voor me open eigenlijk. al die dingen die opgenoemd zijn de 10 meeste fouten, heb ik allemaal al wel keer gehoord op de hondenclubs of onderling, zo deden mijn ouders dat ook, bij hun honden.

Je ontvangt per mail informatie die je kan helpen met het gedrag van je hond. Je kunt je op elk gewenst moment uitschrijven. Omdat deze Challenge gesponsord wordt door Bellobox, ga je door inschrijving akkoord met het ontvang van mails van Bellobox. Ook hiervoor kun je je op elk gewenst moment uitschrijven.