Loopt jouw hond je ook achterna in huis en word je er af en toe een beetje gek van?? 


Ontdek hoe je met één eenvoudige oefening (de magische mat) je hond kunt helpen om hem ook even iets zonder jou te laten doen. Zonder uren van training en op een leuke manier.

  • Ik neem je stap voor stap door de oefening, zodat jouw hond straks ook op de mat gaat en blijft liggen als je die klaar legt voor hem
  • Met de mat als signaal geef je hem iets ander om te doen, zodat jij je eigen ruimte ook af en toe hebt.
  • Geschikt voor alle honden, maar zeker voor die die het lastig vinden om zonder jou in huis te zijn. 
  • Leer wat je nog meer kunt doen om je hond iets zelfstandiger te maken

Als je je hond op een vriendelijke manier, zonder druk of correcties, hiermee wilt helpen, is deze gratis 5 daagse Challenge van 25 februari t/m 1 maart uitermate geschikt voor jullie! 

 

Deze Challenge heeft al plaatsgevonden en op dit moment kun je je (nog) niet aanmelden voor een volgende keer

 

Waarom kan ik jou iets leren?  


Ik help al meer dan 7 jaar eigenaren van honden met problemen via online begeleiding in diverse vormen. Op deze manier kan ik veel intensiever contact hebben dan de 'ouderwetse' manier die ik zo'n 15 jaar lang hanteerde. 

Inmiddels help ik elke dag meer dan 14-duizend leden van mijn gratis Doet ie anders Nooit! Club, ik schreef 2 boeken over probleemgedrag bij honden en ben ik één van de oprichters en hoofddocenten van Annorlunda Kynologisch Kenniscentrum. Hier worden moderne hondenschool-instructeurs en gedragstherapeuten opgeleid, erkend door de Raad van Beheer en de NVGH.

Zelf had ik jaren een hond die het in zijn laatste jaren lastig vond om alleen te zijn, heb ik diverse pups geleerd om alleen te zijn en hebben we vaak ook minimaal één herplaatser met probleemgedrag. Ik weet dus ook uit de praktijk waar ik het over heb. 

Wat zeggen eerdere deelnemers over deze Challenge?

Jolanda de Zoeten

Ontzettend leuk. Zeer goed uitgelegd, Zowel de dagvideo, als de beantwoording in de live -video's. Knap , hoe je vragen, die al vaker gesteld zijn of al besproken zijn, toch weer geduldig beantwoordt of verwijst.

Karin van Holst

Fijne manier van uitleg en de uit te voeren handelingen waren heel makkelijk

Rineke van Oostrum

Heel leuk om samen te doen en heel effectief. 

Natasja van Tol

Ik vond het erg leuk om mee te doen. De filmpjes met uitleg waren duidelijk. Iedereen kan met behulp van deze uitleg zelfstandig oefenen.

Anouk Grol

Ik vond het leuk, werd er enthousiast van en zeker omdat ik merkte dat mijn hond er ook enthousiast van werd.

Rianna Peper

Leuk en leerzaam, het grappige is dat mijn hondje het eigenlijk direct door had. Het is wat laagdrempeliger en de uitleg hierbij heel duidelijk. En stapsgewijs.

 

Deze Challenge heeft al plaatsgevonden en op dit moment kun je je (nog) niet aanmelden voor een volgende keer