Loopt jouw hond je ook achterna in huis en word je er af en toe een beetje gek van?? 


Ontdek hoe je met één eenvoudige oefening (de magische mat) je hond kunt helpen om hem ook even iets zonder jou te laten doen. Zonder uren van training en op een leuke manier.

  • Ik neem je stap voor stap door de oefening, zodat jouw hond straks ook op de mat gaat en blijft liggen als je die klaar legt voor hem
  • Met de mat als signaal geef je hem iets ander om te doen, zodat jij je eigen ruimte ook af en toe hebt.
  • Geschikt voor alle honden, maar zeker voor die die het lastig vinden om zonder jou in huis te zijn. 
  • Leer wat je nog meer kunt doen om je hond iets zelfstandiger te maken

Als je je hond op een vriendelijke manier, zonder druk of correcties, hiermee wilt helpen, is deze gratis 5 daagse Challenge van 2 t/m 6 juli uitermate geschikt voor jullie! 

Je ontvangt per mail informatie die je kan helpen met het gedrag van je hond. Je kunt je op elk gewenst moment uitschrijven.

Waarom kan ik jou iets leren?  


Ik help al meer dan 5 jaar eigenaren van honden met problemen via online begeleiding in diverse vormen. Op deze manier kan ik veel intensiever contact hebben dan de 'ouderwetse' manier die ik zo'n 15 jaar lang hanteerde. 

Inmiddels help ik elke dag meer dan 10-duizend leden van mijn gratis Doet ie anders Nooit! Club, ik schreef 2 boeken over probleemgedrag bij honden en ben ik één van de oprichters en hoofddocenten van Annorlunda Kynologisch Kenniscentrum. Hier worden moderne hondenschool-instructeurs en gedragstherapeuten opgeleid, erkend door de Raad van Beheer en de NVGH.

Zelf had ik jaren een hond die het in zijn laatste jaren lastig vond om alleen te zijn, heb ik diverse pups geleerd om alleen te zijn en hebben we vaak ook minimaal één herplaatser met probleemgedrag. Ik weet dus ook uit de praktijk waar ik het over heb. 

Wat zeggen eerdere deelnemers over soortgelijke Challenges?
(deze is helemaal nieuw ;) )

Jamie Roks

Hele leuke training. Waarbij in kleine stapjes met video de oefening werd uitgelegd. Per video werd het wat lastiger. Leuk om mee bezig te zijn samen met je hond!

Peggy Engels

Duidelijke opbouw die heel makkelijk te volgen is en snel het gewenste gedrag geeft...geen ingewikkelde dingen...gewoon helder en klaar.

Sarah vd Heiden

Leerzaam, duidelijk en goed te volgen. Doordat het in kleine stapjes was per dag. Kosten het weinig tijd maar had je wel resultaat. Ik vond de papieren opdrachten ook handig. Zodat je er langer bij stil staat.

Hannah Wilgers

Leerzaam, heel bewust met kleine stapjes het commando aanleren, niet te snel willen.

Tamara van Weij

Interessant en leerzaam, mooi om te kunnen leren wat je kan doen om je hond te helpen

Renske Bos

Leuke training, eenvoudige oefening en goed uitgelegd hoe je het moet doen.

Wil jij dit ook? 

Schrijf je dan nú in voor deze gratis Magische Mat Challenge van zaterdag 2 tot en met woensdag 6 juli 2022

Je ontvangt per mail informatie die je kan helpen met het gedrag van je hond. Je kunt je op elk gewenst moment uitschrijven.