Ben jij het ook zo zat dat elke wandeling een 'gedoe' is met je uitvallende hond? 


Ontdek hoe je met één eenvoudige oefening ('snuffel') de frequentie van uitvallen drastisch kunt verminderen, zonder uren van training en ingewikkelde oefeningen.

  • Ik neem je stap voor stap door de oefening, zodat jouw hond straks ook gaat snuffelen als je hem dat vraagt
  • Met de cue 'snuffel' verbreek je de focus en voorkom je mogelijk een uitval
  • Geschikt voor alle honden, maar zeker voor die die uitvallen. 
  • Leer wat je nog meer kunt doen om uitvallen te voorkomen

Ook - of zelfs juist - als je hond geen voer aanneemt tijdens een wandeling, is deze mini-training van 6 t/m 9 november 2021 erg geschikt voor jullie. 

Je ontvangt per mail informatie die je kan helpen met het gedrag van je hond. Je kunt je op elk gewenst moment uitschrijven.

Waarom kan ik jou iets leren?  


Ik help al meer dan 5 jaar eigenaren van honden met problemen via online begeleiding in diverse vormen. Ik merkte al vóór corona dat ik op deze manier veel intensiever contact kan hebben dan de 'ouderwetse' manier die ik zo'n 15 jaar hanteerde. 

Inmiddels help ik elke dag zo'n 6-duizend leden van mijn gratis Doet ie anders Nooit! Club, ik schreef 2 boeken over probleemgedrag bij honden en ben ik één van de oprichters en hoofddocenten van Annorlunda Kynologisch Kenniscentrum. Hier worden moderne hondenschool-instructeurs en gedragstherapeuten opgeleid, erkend door de Raad van Beheer en de NVGH.

Zelf had ik jaren een uitvallende hond (nu niet meer ;) ) en hebben we vaak ook minimaal één herplaatser met probleemgedrag. Ik weet dus ook uit de praktijk waar ik het over heb. 

Wat zeggen eerdere deelnemers over deze training?

Julia Zira

Zeer goede uitleg en uitgebreide voorbeelden met filmpjes. Als resultaat is mijn hond meer op zijn snuffel gedrag en niet meer uitvaalt.
Super programma! Aanrader!

Han Winters

Uitstekend uitgelegd en goed verzorgde lessen. Duidelijke voorbeelden en goed opgebouwde lessen.

 

Julie Grove

Ik wist al wel dat snuffelen helpt om een hond te kalmeren, maar ik heb er nog nooit over nagedacht dat je dat als cue kan aanleren. Goed bedachte tool voor moeilijke situaties!

Diana Meijers

Mijn hond geniet altijd zichtbaar van het aanleren van nieuwe dingen, zo ook het aanleren van het commando snuffel. Snel aan te leren met behulp van de duidelijke uitleg waarbij de filmpjes haast overbodig waren, top gedaan!

Petra Bronk

Ik ben er zo blij mee dat ik op mijn vraag op facebook werd verwezen naar de snuffelchallenge. Nu als er mensen aankomen of honden aangelijnd neem ik afstand en laat coco snuffelen, dit gaat best al goed moet ik zeggen!  DANK JE WEL!

Esther van de Mortel

Heel leerzaam ook al is het niet de oplossing. Heeft me meer vertrouwen en plezier in de wandeling gegeven

 

Wil jij dit ook? 

Schrijf je dan nú in voor deze gratis mini-training van zaterdag 6 t/m dinsdag 9 november 2021

Je ontvangt per mail informatie die je kan helpen met het gedrag van je hond. Je kunt je op elk gewenst moment uitschrijven.