Wil jij ook weten hoe je de verwachtingen van je hond kunt beïnvloeden? 


Jouw hond haalt een heleboel informatie uit zijn omgeving. Dat wat daar gebeurt, bepaalt heel vaak hoe hij zich voelt. En daarmee wat hij doet.
Hij maakt associaties, waarbij het ene voor hem iets kan voorspellen over wat er daarna komt.
Dat associaties maken kun je goed gebruiken als je je hond wilt trainen.
In gedrag.
Maar zeer zeker ook als het gaat over het veranderen van emoties (zoals angst voor vuurwerk of andere harde geluiden).
In deze gratis online Challenge ervaar je zelf je hoe je dat in de basis kunt doen, zonder uren van training en ingewikkelde oefeningen.

  • Aan de hand van een eenvoudige oefening krijg je inzicht in hoe klassieke conditionering werkt. Met deze vorm van conditionering beïnvloedt je wat je hond denkt (en voelt) wat er gaat komen. 

  • Geschikt voor alle honden, maar zeker belangrijk voor eigenaren van honden die bang zijn voor bv. vuurwerk, onweer of andere niet-sociale prikkels

  • Leer wat je nog meer kunt doen om een bange hond te helpen.

Na het invullen van dit formulier ben je ingeschreven voor de Pavlov's Challenge. Als je je verder wil verdiepen in het gedrag van je hond, staat er op de volgende pagina nog iets leuks voor je klaar. Door je in te schrijven, ga je akkoord met het ontvangen van deze mails en mijn infobrief

Waarom kan ik jou iets leren?  


Ik help al meer dan 7 jaar eigenaren van honden met problemen via online begeleiding in diverse vormen. Ik merkte al vóór corona dat ik op deze manier veel intensiever contact kan hebben dan de 'ouderwetse' manier die ik zo'n 20 jaar hanteerde. 

Inmiddels help ik elke dag zo'n 15-duizend leden van mijn gratis Doet ie anders Nooit! Club, ik schreef 2 boeken over probleemgedrag bij honden en ben ik één van de oprichters en hoofddocenten van Annorlunda Kynologisch Kenniscentrum. Hier worden moderne hondenschool-instructeurs en gedragstherapeuten opgeleid, erkend door de Raad van Beheer en de NVGH.

Zelf heb ik ook minimaal één herplaatser met probleemgedrag. Ik weet dus ook uit de praktijk waar ik het over heb. 

Wat zeggen eerdere deelnemers over deze Challenge?

Els

Bedankt voor de leuke challenge Monique. We gebruiken een meldingsgeluid op m'n telefoon en ik was vergeten die terug te switchen. Ik kreeg dus een berichtje, Djingo hoorde het geluidje en kwam aanrennen om zijn snoep te zoeken. 

Brenda

Sky had het super snel door wat de bedoeling was. Ook onze rescue loopt keurig mee. Leuk om te doen!

 

Candy

Bodi en ik hebben ook meegedaan aan Pavlov's Challenge. Bedankt voor deze leuke en leerzame challenge!  Op naar de volgende!

Paula

Ik fluit op een fluitje en leg een snoepje neer. Bodhi doet het na mijn idee erg goed. Terwijl ik mijn filmpje terug kijk reageert hij weer op het fluitsignaal. Ik vind het super leuk om te doen, bedankt voor de Challenge!

Wilma

Gizzi vond het een toffe oefening. Altijd leuk om iets te doen met lekkers als beloning! Kom maar door hoor met de volgende challenge.

Marie-Louise

Vond het in het begin zo leuk omdat ik haar dan geregeld zag nadenken. Bij het geluid keek ze mij aan, maar ja daar kwam niks lekkers en dan na eventjes toch maar naar het matje...

 

Na het invullen van dit formulier ben je ingeschreven voor de Pavlov's Challenge. Als je je verder wil verdiepen in het gedrag van je hond, staat er op de volgende pagina nog iets leuks voor je klaar. Door je in te schrijven, ga je akkoord met het ontvangen van deze mails en mijn infobrief