Wil jij ook weten hoe je de emotie van jouw hond beïnvloedt? 


Als jouw hond iets doet dat een probleem is, doet hij dat waarschijnlijk vanuit een emotie. Om het probleem op te lossen, moet je dus 'iets' met die emotie. Je moet iets met wat hij verwacht dat er gaat gebeuren. In deze online Challenge ervaar je zelf je hoe je dat in de basis kunt doen, zonder uren van training en ingewikkelde oefeningen.

  • Aan de hand van een eenvoudige oefening krijg je inzicht in hoe klassieke conditionering werkt. Hiermee kun je de emotie van je hond veranderen.

  • Geschikt voor alle honden, maar zeker belangrijk voor eigenaren van honden die bang zijn voor bv. vuurwerk, onweer of andere niet-sociale prikkels

  • Leer wat je nog meer kunt doen om een bange hond te helpen.

Je ontvangt per mail informatie die je kan helpen met het gedrag van je hond. Je kunt je op elk gewenst moment uitschrijven.

Waarom kan ik jou iets leren?  


Ik help al meer dan 5 jaar eigenaren van honden met problemen via online begeleiding in diverse vormen. Ik merkte al vóór corona dat ik op deze manier veel intensiever contact kan hebben dan de 'ouderwetse' manier die ik zo'n 15 jaar hanteerde. 

Inmiddels help ik elke dag zo'n 7-duizend leden van mijn gratis Doet ie anders Nooit! Club, ik schreef 2 boeken over probleemgedrag bij honden en ben ik één van de oprichters en hoofddocenten van Annorlunda Kynologisch Kenniscentrum. Hier worden moderne hondenschool-instructeurs en gedragstherapeuten opgeleid, erkend door de Raad van Beheer en de NVGH.

Zelf heb ik ook minimaal één herplaatser met probleemgedrag. Ik weet dus ook uit de praktijk waar ik het over heb. 

Wat zeggen eerdere deelnemers over deze Challenge?

Els

Bedankt voor de leuke challenge Monique. We gebruiken een meldingsgeluid op m'n telefoon en ik was vergeten die terug te switchen. Ik kreeg dus een berichtje, Djingo hoorde het geluidje en kwam aanrennen om zijn snoep te zoeken. 

Brenda

Sky had het super snel door wat de bedoeling was. Ook onze rescue loopt keurig mee. Leuk om te doen!

 

Candy

Bodi en ik hebben ook meegedaan aan Pavlov's Challenge. Bedankt voor deze leuke en leerzame challenge!  Op naar de volgende!

Paula

Ik fluit op een fluitje en leg een snoepje neer. Bodhi doet het na mijn idee erg goed. Terwijl ik mijn filmpje terug kijk reageert hij weer op het fluitsignaal. Ik vind het super leuk om te doen, bedankt voor de Challenge!

Wilma

Gizzi vond het een toffe oefening. Altijd leuk om iets te doen met lekkers als beloning! Kom maar door hoor met de volgende challenge.

Marie-Louise

Vond het in het begin zo leuk omdat ik haar dan geregeld zag nadenken. Bij het geluid keek ze mij aan, maar ja daar kwam niks lekkers en dan na eventjes toch maar naar het matje...

 

Wil jij dit ook? 

Schrijf je dan nú in voor deze gratis Pavlov's Challenge van zaterdag 22 t/m dinsdag 25 januari 2022

Je ontvangt per mail informatie die je kan helpen met het gedrag van je hond. Je kunt je op elk gewenst moment uitschrijven.