Ik doe mee aan de gratis
Snuffel Challenge!

Laat hier je gegevens achter en je krijgt de details over de Challenge per mail.

Wat houdt de gratis Snuffel Challenge (van 29 mei t/m 2 juni) in?

  • Je leert de vijf stappen die je moet doorlopen om je hond de oefening "snuffel" aan te leren. Een zogenoemde 'overlevingsvaardigheid' waarmee je iets in handen hebt om te voorkomen dat je hond uitvalt op straat. Oók als je geen voer bij je hebt of als je geen voer kunt/wilt gebruiken op die momenten (je leert het wel met voer aan!)

  • Na inschrijving ontvang je vanaf 29 mei elke dag een video met instructies en een beschrijving van de stap die je die dag met je hond kunt zetten om het 'snuffel' op commando aan te leren.

  •  In de gratis Doet ie anders Nooit! Club bespreekt Monique elke dag live om 14.00 uur de oefening en beantwoordt ze vragen over de oefening

  • Je maakt kans op prijzen: win een boek, een jaar lang toegang tot videolessen naar keuze of de hoofdprijs: deelname op niveau Goud aan het Lesprogramma Help je uitvallende hond dat van start gaat op 7 juni

  • Op woensdag 2 juni kun je nog deelnemen aan de gratis Masterclass met daarin de 10 stappen die je moet zetten om een niet-uitvallende hond te krijgen. Er komt ook een opname beschikbaar!